CONTACT

DITJES EN DATJES

 

 

Goede doel 2011 "Tuin voor Zorgcentrum de Annenborch"

In 2011 hebben de Kèpkes zich weer ingezet voor het goede doel. Dit jaar was het de voor een nieuwe tuin bij het nieuwe complex van de Annenborch op de Hoef. Voor de afdeling PG is dit heel erg belangrijk en helaas is er hiervoor niet voldoende geld. Vandaar dat de Kèpkes de keuze hebben laten vallen op dit goede doel...

Met de verkoop van lichtgevende zonnentjes en het zoeken van sponsors is het mooie bedrag van € 2.222,00 opgehaald en op dinsdag 8 maart 2011 uitgereikt aan Zorgcentrum de Annenborch.

Iedereen bedankt voor dit geweldige resultaat!!!

 

Goede doel 2010 "Dier voor een Dier"

Ook in 2010 hebben de Kèpkes zich weer ingezet voor het goede doel. Dit jaar was het de Dierenweide bij Mariaoord. Door de bouw van appartementen is deze verdwenen en de gemeente wil geen subsidie geven.

Met de verkoop van lichtgevende dieren is het mooie bedrag van € 2.000,00 opgehaald en op dinsdag 16 februari 2010 uitgereikt.

Zandhazendurp bedankt en C.C. de Kèpkes gefeliciteerd met dit mooie resultaat !!!

 

 

***

Kèpkes weer ster(k) voor het Goede Doel

In 2009 hebben de Kèpkes zich ingezet voor de bewoners van Mariaoord.

Er werden lichtgevende sterren verkocht en de opbrengst was maar liefst € 1.750,00. De cheque werd op dinsdag overhandigd aan Mariaoord.

Kèpkes gefeliciteerd!!!

***

Onderstaande foto ontvingen de Kèpkes van Kwekkelstaete als dank voor een gezellig dagje Efteling!!!

C.C. de Kèpkes heeft op carnavalsdinsdag 2008 een geweldige cheque aan Kwekkelstaete mogen overhandigen van maar liefst € 1.111,11.

Iedereen heel erg bedankt voor dit geweldige resultaat!!!!

Het Goede Doel van Carnaval 2008 waar de Kèpkes zich voor hebben ingezet is "Kwekkelstaete", dit is een huis voor meervoudig gehandicapte jongeren. Het geld wat ze op hebben gehaald is voor het ontspanningsfonds, cq snoezelen enz. Dus weer een heel goed doel!!! Er zijn dit jaar lichthartjes verkocht en het motto was:

C.C. DE KEPKES "HART" VOOR EEN ANDER!!!

***

Kèpkes voor het Goede Doel

Op vrijdag 30 maart 2007 zijn er door Actie Zorgenkind de opgehaalde bedragen uitgereikt. Ook het mooie geldbedrag van € 1.500,00 wat de Kèpkes tijdens Carnaval hebben opgehaald zat hierbij.

Met heel veel mooie woorden werden de Kèpkes bedankt voor hun inzet en mede daardoor heeft Actie Zorgenkind weer vele mensen blij mogen maken.

Stukje Rosbode

Terug naar boven

 ! 
Nieuwtjes

Uitgebreide agenda.....
Meer>>

Jaarfoto's
Meer>>

Ditjes en Datjes......
Meer>>

Ingezonden stuk.....
Meer>>

Data Carnaval......
Meer>>

 ! 
Foto van de maand.....

 

 

 ! 
Kleine agenda

 

Zaterdag 30-09-2017
Zaasies Meej Maote

Zaterdag 11-11-2017
Elf Elf Bal

 

 ! 
Belangrijke links

Administratiekantoor
Het Concept

Showevents

Carnavalsclubs en overige links

 

 


©2006 Administratiekantoor Het Concept www.hetconcept.com